Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
Προσωπική Εξυπηρέτηση Πελατών

Φροντίστε έγκαιρα για τον προγραμματισμό προσωπικής συνάντησης!

Στην Credicom Consumer Finance το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μεριμνά σταθερά για την άρτια και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας.
 
Παραμένοντας πιστοί στην πελατοκεντρική μας φιλοσοφία εστιάζουμε στην εξειδικευμένη παροχή λύσεων και καλλιεργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης προσφέροντας υπηρεσίες προσωπικής εξυπηρέτησης στους πελάτες μας, στις εγκαταστάσεις της Τράπεζας, Λεωφ. Συγγρού 187, Νέα Σμύρνη.
 
Η Υπηρεσία Προσωπικής Εξυπηρέτησης προσφέρεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 16:00 και το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας λειτουργεί ως ο προσωπικός σας σύμβουλος, φροντίζοντας για την άμεση και εξατομικευμένη διαχείριση σύνθετων αιτημάτων σας, τα οποία δεν δύναται να ικανοποιηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας.
 
Ο απαραίτητος προγραμματισμός του προσωπικού σας ραντεβού μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε απευθείας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με εκπρόσωπό μας, σε εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή σας εξυπηρετεί μέσω της υπηρεσίας IVR (Αυτόματη Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση) ακολουθώντας τις απλές ηχογραφημένες οδηγίες μας.
 
Τηλέφωνα Εξυπηρέτησης Πελατών: 801-11-96600 από σταθερό (αστική χρονοχρέωση από όλη την Ελλάδα) και 210-9396600 από κινητό ή το εξωτερικό.