Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
Βάλτε την πληρωμή της δόσης σας στον αυτόματο και ξενοιάστε
06.10.2010

Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία της πληρωμής της δόσης σας, δίνοντας μια πάγια εντολή αυτόματης πληρωμής.
 
Πως θα το κάνετε ?
  • Επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο 801-11-96600 ή από κινητό στο 210-9396600, για να ενημερωθείτε. 
  • Επισκεφθείτε την Τράπεζά σας στην οποία τηρείτε το λογαριασμό σας και υπογράψτε μια πάγια έντολη. 
Σας ενημερώνουμε ότι ορισμένες τράπεζες προσφέρουν καταχώρηση πάγιας εντολής και μέσω e-banking.  Εναλλακτικά μπορείτε να δώσετε την πάγια εντολή σας στην Credicom Consumer Finance, υπογράφοντας το σχετικό έντυπο* και προσκομίζοντας μία φωτοτυπία του βιβλιαρίου ή του αντίγραφου λογαριασμού.
Αν θέλετε επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να αλλάξετε την ημερομηνία πληρωμής της δόσης σας σε αυτή που σας εξυπηρετεί καλύτερα, ώστε να αποφεύγετε καθυστερήσεις.

*Σημειώνεται ότι απαιτείται επικύρωση της υπογραφής σας, που μπορείτε να πραγματοποιήσετε σε οποιοδήποτε ΚΕΠ ή Αστυνομικό Τμήμα.

Η Credicom Consumer Finance έχει ενταχθεί στο σύστημα πληρωμών μέσω
του διατραπεζικού συστήματος DIASDEBIT

H Credicom Consumer Finance πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη εξυπηρέτηση και σύγχρονες υπηρεσίες, προχώρησε στην εισαγωγή ενός νέου πρωτοποριακού τρόπου πληρωμής του δανείου ή της κάρτας τους.
 
Εκτός από τους ισχύοντες τρόπους πληρωμής, με πάγια εντολή ή με μετρητά στην Εμπορική Τράπεζα καθώς και στα ΕΛ.ΤΑ, τώρα δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να πληρώνουν τους  λογαριασμούς τους σε Τράπεζα της επιλογής τους,  με ευκολία και ασφάλεια.
 
Το μόνο που είναι απαραίτητο είναι ο νέος ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ο οποίος αναγράφεται πλέον σε όλους τους λογαριασμούς των πελατών.
 
Στο νέο αυτό σχήμα συμμετέχουν σχεδόν όλες οι Ελληνικές Τράπεζες, είτε μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής, είτε με το Δίκτυο Καταστημάτων τους. Ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ