Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
Δυναμική Συνεργασία της Credicom Consumer Finance με τη GM Hellas
11.04.2011
Στο πλαίσιο επέκτασης των συνεργασιών της, η Τράπεζα Καταναλωτικής Πίστης Credicom Consumer Finance προχώρησε σε μία σημαντική συμφωνία με τη GM Hellas, προκειμένου να υποστηρίξει το δίκτυό της με τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και να εξυπηρετήσει τις ευρύτερες χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της, πανελλαδικά.

Η νέα συνεργασία αποδεικνύει την πρόθεση της Credicom Consumer Finance και της μητρικής της, Crédit Agricole Consumer Finance να στηρίξουν τον κλάδο της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, σε αυτή τη δύσκολη χρονική και οικονομική συγκυρία.

Συγκεκριμένα, η συμφωνία της Credicom Consumer Finance με τη GM Hellas έχει διττό στόχο. Αφενός επισφραγίζει τη στήριξη του δικτύου εμπόρων παρέχοντας την απαραίτητη ρευστότητα μέσω των υπηρεσιών floor planning και stock financing και αφετέρου στοχεύει στην άμεση ικανοποίηση των χρηματοδοτικών αναγκών του καταναλωτικού κοινού.

Ο κ. Κωνσταντίνος Καναβός, Εμπορικός Διευθυντής του τομέα Long Channel της Credicom Consumer Finance δήλωσε σχετικά: «Η σύναψη συνεργασίας με τη GM Hellas, μίας εκ των κορυφαίων εισαγωγικών εταιρειών στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, αποτελεί πράξη στρατηγικής σημασίας για την Credicom Consumer Finance καθώς θέτει τις βάσεις για την προώθηση σχέσεων αμοιβαίου οφέλους σε όλο το δίκτυο της εταιρείας, ενώ η ενέργεια αυτή ανοίγει το δρόμο για ευρύτερη συνεργασία των Ομίλων στο μέλλον. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς η πρώτη κεντρική συμφωνία μεταξύ θυγατρικής της Crédit Agricole Consumer Finance και του Ομίλου της GM επιτεύχθηκε την Ελλάδα».


Πληροφορίες για Δημοσιογράφους :
Άννα - Αικατερίνη Σκιαδά
Μarketing Manager
Long Channel Division

Τηλέφωνο: 210 93 96 409
E-mail: skiada.k@credicom.gr