Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
Auto Triti Β.Ελλάδας / 13η Ετήσια Απονομή Διακρίσεων για τις Δημοφιλέστερες εταιρίες αυτοκινήτου
06.10.2008
 
 
Η Emporiki Credicom συμμετείχε για 2η χρονιά ως χρυσός χορηγός στην 13η Ετήσια Απονομή των Διακρίσεων για τις Δημοφιλέστερες Κάθετες Μονάδες και τα  Δημοφιλέστερα Προϊόντα Αυτοκινήτου της Βορείου Ελλάδος, όπως αυτά αναδείχθηκαν από την ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού AUTO ΤΡΙΤΗ.
 
Η μοναδική αυτή προσπάθεια του περιοδικού για την ανάδειξη και βράβευση των δημοφιλέστερων επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδας στον κλάδο του αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια 3μηνου διαγωνισμού που έλαβε χώρα μέσα από ψηφοδέλτια που φιλοξενούνταν στα τεύχη Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου του AUTO ΤΡΙΤΗ Βορείου Ελλάδος.

Ο διαγωνισμός αφορά στην γεωγραφική περιοχή Μακεδονίας, Θράκης και Θεσσαλίας (20 συνολικά νομών) και είναι πλέον θεσμός για την αγορά του αυτοκινήτου.
Οι αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν για τα καλύτερα εξουσιοδοτημένα κάθετα συγκροτήματα και προϊόντα αυτοκινήτου που οι εταιρείες τους έχουν τη βάση τους στη Βόρεια Ελλάδα, με κριτήριο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων.
 
H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2008 στο Συνεδριακό Κέντρο POLIS στη Θεσσαλονίκη και παραβρέθηκαν πάνω από 400 επιχειρηματίες του κλάδου.
Μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους ο Νομάρχης κύριος Ψωμιάδης, και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου, κύριος Ανδρικόπουλος.
 
Η Emporiki Credicom, εξειδικευμένος τραπεζικός οργανισμός στην καταναλωτική πίστη, κατέχει την ηγετική θέση στη χρηματοδότηση αυτοκινήτου, από τον δεύτερο κιόλας χρόνο λειτουργίας της. Η επιτυχία της τράπεζας σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον βασίζεται στο όραμα, την στρατηγική και την κουλτούρα της που ευνοούν την καινοτομία και στοχεύουν στην υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών.
 
Το καινοτόμο πελατοκεντρικό επιχειρηματικό μοντέλο της Εμπορική Credicom έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των συνεργατών της, καθώς οι παρεχόμενες υπηρεσίες και τα αντίστοιχα προϊόντα σχεδιάζονται για να εξυπηρετούν συνολικά τόσο τις ανάγκες αυτών, όσο και των τελικών πελατών τους.
 
Η Εμπορική Credicom Bank παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη πανελλαδικά, όχι μόνο από πλευράς διαδικασιών, αλλά και από πλευράς συμβουλευτικής, συνεχούς στήριξης και εκπαίδευσης των ανθρώπων που απαρτίζουν τα δίκτυα των συνεργατών της Τράπεζας.
 
Αποτέλεσμα των στρατηγικών προτεραιοτήτων της Τράπεζας και της συστηματικής και μεθοδευμένης δουλειάς είναι οι μακροχρόνιες, σταθερές σχέσεις αμοιβαίου οφέλους με τους leaders της αγοράς αυτοκινήτου.
 
Η Εμπορική Credicom Bank βρίσκεται πάντα δίπλα στους επαγγελματίες αυτοκινήτου, εισαγωγείς και αντιπροσώπους, υποστηρίζοντας τις κορυφαίες διοργανώσεις που αφορούν στο χώρο του αυτοκινήτου.
 
Στελέχη της Τράπεζας από όλη την περιφέρεια της Βόρειας Ελλάδας παραβρέθηκαν για την βράβευση 29 συνεργατών τους που του απονεμήθηκε το 1ο Βραβείο Δημοφιλέστερης Μονάδας στο νομό τους.