Η Τράπεζα Credicom Consumer Finance συμμετείχε στη δράση για την αναδάσωση του Πεντελικού Όρους
23.02.2011
H Credicom Consumer Finance έδωσε δυναμικό παρόν στην πρωτοβουλία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και του ΣΠΑΠ (Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους) για την αναδάσωση της Πεντελικού όρους, που πραγματοποιήθηκε στο λόφο των Ιταλικών Οχυρών. Η ομάδα εθελοντών της Credicom Consumer Finance ανέλαβε τη δεντροφύτευση ενός οριοθετημένου τομέα φορώντας μπλουζάκια με μήνυμα «είναι ώρα να αλλάξουμε το τοπίο», το οποίο βασίστηκε στο κεντρικό μήνυμα της πρόσφατης εταιρικής καμπάνιας της Τράπεζας και σχετίζονταν απόλυτα με τη δράση της αναδάσωσης στην Πεντέλη. H Corporate Communication Manager της Credicom Consumer Finance, Κική Κωστολίδου, δήλωσε σχετικά: «Η ανταπόκριση των στελεχών της εταιρείας, πολλοί εκ των οποίων συμμετείχαν στην αναδάσωση με τις οικογένειές τους, είναι έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας μας σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε τις εθελοντικές δράσεις, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή και υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες των εργαζομένων, υπηρετώντας έτσι μία από τις βασικότερες αξίες της μητρικής μας Crédit Agricole, την αειφόρο ανάπτυξη».