Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
Η Εmporiki Credicom χορηγός του "5νθήμερου Οδικής Ασφάλειας"
15.09.2009
Η Εμπορική Credicom Τράπεζα, στηρίζει έμπρακτα τη λήψη πρωτοβουλιών τόσο για την ανάπτυξη του κλάδου αυτοκινήτου όσο και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα Οδικής Ασφάλειας.
 
Συνεπής στη δυναμική παρουσία της στο χώρο του αυτοκινήτου, η Εμπορική Credicom Τράπεζα συμμετέχει ως χορηγός στο «5νθημερο Οδικής Ασφάλειας» που διοργανώνει το περιοδικό Auto Τρίτη Βορείου Ελλάδος στο εμπορικό κέντρο MediterraneanCosmos στη Θεσσαλονίκη, από τις 16 έως 20 Σεπτεμβρίου.
 
Στα πλαίσια της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν, με τη συμμετοχή επίσημων διανομέων της Θεσσαλονίκης, ελεύθερα TestDrive όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της αγοράς και να ενημερωθούν για τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας που τοποθετούνται σήμερα στα αυτοκίνητα παραγωγής.
Επίσης, την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματικές δοκιμές πρόσκρουσης, παρουσία κοινού, από τον οργανισμό οδικής ασφάλειας DEKRA Γερμανίας.
Μεταξύ των παράλληλων εκδηλώσεων εντάσσονται επιδείξεις ασφαλούς τρόπου πρόσδεσης φορτίων σε όχημα και κατάσβεσης οχήματος από το Πυροσβεστικό Σώμα καθώς επίσης ενημέρωση για τους τρόπους παροχής πρώτων βοηθειών στο δρόμο από το ΕΚΑΒ.
Το 5νθημερο Οδικής Ασφάλειας τελεί υπό την αιγίδα της Διακομματικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων, με πρωτοπόρο τον Αρη Σταθάκη, της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, του δήμου Θεσσαλονίκης και του δήμου Πυλαίας.
 
Η Εμπορική Credicom θέλοντας να συμβάλει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την οδική ασφάλεια, θα βρίσκεται στην είσοδο του χώρου των TEST DRIVES και θα προσφέρει στους επισκέπτες αναμνηστικό δώρο, τονίζοντας με απλά μηνύματα ότι η ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους είναι ευθύνη όλων και η ενεργή συμμετοχή μας είναι απαραίτητη για να μειωθούν τα τροχαία ατυχήματα.