Η Emporiki Credicom Kύριος Χορηγός στη 10η Έκθεση Εxecutive Cars
03.04.2008

Η Εμπορική Credicom, έχοντας ως κεντρικό μήνυμά της «Καινοτομούμε κάνοντας απλό αυτό που θέλετε… Καινοτομούμε κάνοντας απλά αυτό που θέλετε!», συμμετέχει ως Κύριος Χορηγός στη 10η Έκθεση Executive Cars, στηρίζοντας πάντα τις δραστηριότητες στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Η Έκθεση διοργανώνεται από 9 έως 13 Απριλίου 2008 στο Helexpo Palace (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), υπό την αιγίδα τουΣυνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων παρουσιάζοντας νέα πολυτελή μοντέλα αυτοκινήτων, εμπλουτισμένη με περισσότερες συμμετοχές και με όλες τις μεγάλες εταιρείες να συμμετέχουν.  Η Emporiki Credicom στηρίζει για δεύτερη φορά την Έκθεση και παρουσιάζει τις ολοκληρωμένες χρηματοδοτικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Η ηγετική θέση της Τράπεζας στην αγορά χρηματοδότησης αυτοκινήτου και η δυναμική είσοδός της στο χώρο του Operating Leasing, μέσω της εξαγοράς της Εμπορικής Rent και του πλειοψηφικού πακέτου της Antena, σηματοδοτούν μια νέα εποχή για την Τράπεζα. Βασικός άξονας των στρατηγικών αυτών κινήσεων είναι η θέλησή της να καλύπτει ολόπλευρα τις χρηματοδοτικές ανάγκες τόσο των εισαγωγέων και εμπόρων αυτοκινήτων, όσο και των ιδιωτών και επιχειρήσεων, με τρόπο άμεσο, ευέλικτο και φιλικό.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Τετάρτη 9 Απριλίου: Εγκαίνια 19.30 - είσοδος μόνο με ειδική πρόσκληση
Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Απριλίου: 15.30 - 22.00
Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Απριλίου: 11.00 - 22.00

(Δωρεάν στάθμευση διατίθεται στο parking του εμπορικού κέντρου Avenue)