Για να δείτε το μήνυμα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το Macromedia Flash.
Η Εμπορική Credicom λανσάρει την Credicom Visa με το ανταγωνιστικότερο ετήσιο επιτόκιο της ελληνικής τραπεζικής αγοράς 14%
27.05.2010
Η Εμπορική Credicom λανσάρει την CredicomVisa με το ανταγωνιστικότερο ετήσιο επιτόκιο της ελληνικής τραπεζικής αγοράς 14%
 
Η Εμπορική Credicom, ακολουθώντας πιστά την τιμολογιακή της πολιτική για το 2010 η οποία χαρακτηρίζεται από τα χαμηλότερα επιτόκια της τραπεζικής αγοράς, λανσάρει την πιστωτική κάρτα πολλαπλών χρήσεων Credicom Visa με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς 14% αλλά και δωρεάν συνδρομή για πάντα.
 
Η Credicom Visa χαίρει διεθνούς αποδοχής αλλά και άλλων ισχυρών πλεονεκτημάτων όπως η δυνατότητα ανάληψης μετρητών μέσω των ATMs όλων των Tραπεζών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με το ίδιο προνομιακό επιτόκιο 14%*.
 
Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα χρήσης της κάρτας για τραπεζικές συναλλαγές μέσω των ATMs της Εμπορικής Τράπεζας, ενώ λειτουργεί σε 24ωρη βάση η Υπηρεσία Credicom Direct για οτιδήποτε αφορά στη χρήση της πιστωτικής κάρτας όπως π.χ. ενημέρωση για το υπόλοιπο ή τις κινήσεις της κάρτας, απώλεια ή κλοπή κλπ.   Ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα είναι οι πολλαπλοί τρόποι αποπληρωμής της κάρτας σε όλα τα ταμεία και τα ATMs της Εμπορικής Τράπεζας, μέσω του συστήματος DIAS-Debit σχεδόν σε όλες τις Ελληνικές Τράπεζες, καθώς και μέσω των ΕΛΤΑ.
 
Όπως δήλωσε πρόσφατα η Γενική Διευθύντρια Εναλλακτικών Δικτύων της Τράπεζας κα. Μικαέλα Κουμουλλή, «Το όνομα του παιχνιδιού στο κομμάτι των καρτών, είναι ‘εξειδίκευση στους πολλούς’, όσο παράδοξο και αν ακούγεται. Το όραμα της CredicomVisa είναι να ταιριάξει με τη ζωή και τις ανάγκες των πελατών μας, να τους καλύπτει δηλαδή στους τομείς της υγείας, της ψυχαγωγίας, της κουλτούρας και της καθημερινότητας σε τέτοιο βαθμό που ιδανικά να μη χρειάζονται κανένα άλλο εργαλείο αγορών. Για αυτό το λόγο, έχουμε θέσει σε ισχύ συνεργασίες με περισσότερες από 50.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα».
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλεονεκτήματα της κάρτας και τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε από όλη την Ελλάδα στο 801-11-96500 ή από κινητό στο 210 9396500.
 
*Στο επιτόκιο δεν συμπεριλαμβάνεται η εισφορά του Νόμου 128/75 που ανέρχεται σε 0,6%. Το Συνολικό Ετήσιο Πραγματικό Ποσοστό Επιβάρυνσης (Σ.Ε..Π.Π.Ε) για πιστωτικές κάρτες CredicomVisa με δωρεάν συνδρομή, που πραγματοποιούν αγορές ύψους 3.000€, οι οποίες αποπληρώνονται σε 12 μηνιαίες συνεχείς δόσεις με επιτόκιο 14% πλέον 0,6% εισφοράς του Ν.128/75, διαμορφώνεται στο 15,56%. 


 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών
Λεωφ. Συγγρού 128, 176 71 Καλλιθέα
Τηλ.: 801-11-96600 (από κινητό 210 9396 600)
Fax: 210 9396 601
 
Υπεύθυνη Επικοινωνίας :
κα Μαρίτα Σφακιανού
Marketing Manager
Short Channel (B2C) Division